BFAB är först ut med validering för samtliga yrkesroller

De blir det första ackrediterade testcentret för FAVAL som erbjuder validering mot intyg och kompetensbevis för samtliga yrkesroller. “Intresset är stort och det känns väldigt bra att kunna erbjuda kunderna och branschen kompletta lösningar med både utbildningar och valideringar.” berätta Göran Näslund på BFAB.

Att kunna erbjuda branschen kompletta lösningar för validering genom våra testcenter har varit något som FAVAL Validering haft som mål sedan start. Nu tar vi ett steg närmare den visionen när BFAB blir det första testcentret som erbjuder validering för samtliga yrkesroller. Det är resultatet av ett samarbete som startade 2018.

– Det här är stort. Och det här är viktigt. Vi kan nu hjälpa kunder att inventera, utbilda och certifiera sin personal i en bransch där kompetensnivåerna och kraven över tid varit såväl otydliga som varierande. Det här stärker inte enbart den enskilde individen och företaget, utan också hela branschen. Jag är stolt över att BFAB ligger i framkant och har fått det fulla förtroendet såväl av fastighetsbranschens utbildningsnämnd som hos våra kundföretag, säger Frida Palmgren, vd för BFAB i ett pressmeddelande.

Emil Bood, VD för FAVAL Validering AB gläds över beskedet.

– Detta är väldigt glädjande för oss som nu har ett testcenter som kan erbjuda ett komplett paket för hela branschen. Det gör det både enklare och tryggare för företag att ta steget och validera sin personal. BFAB har dessutom lång erfarenhet av arbete med FAVAL med goda resultat, och vi känner oss trygga med samarbetet som nu når nya höjder.

faval.info/vara-testcenter/ kan du hitta alla våra testcenter i hela landet och se vilka valideringar de erbjuder.

Intresserad av att bli testcenter? Ansök här.